Top 5 filme de Crăciun

By Kocsis Lorand | 17/02/2019

   Crăciunul, o perioadă plină de bucurii, tradiții etc… Și cum să ne putem bucura in familie decât cu un film, astfel în acest articol o sa vă prezint câteva filme de Crăciun care ne vor bucura inimile alături de cei dragi.

Locul 5: Elf (2003)

   O comedie clasică de crăciun numai bună de vizionat in familie. Tot ce pot spune despre acest film este ca acțiunea filmului se desfășoara în jurul lui Buddy, un ajutor de-al lui Moș Crăciun.

 

Locul 4:  A Christmas Story (1983)

   Acțiunea filmului se intâmpla in jurul anului 1940, în care un băiețel pe nume Ralphie încearcă să iși convingă părinții, profesorul și pe Moș Crăciun ce trebuie să primească de crăciun.

 

Locul 3:  1941 (1979)

   Locul 3 este ocupat de o altă comedie, al 2-lea film al lui Steven Spielberg și nu este doar unul dintre cele mai bune filme de Crăciun, ci unul dintre cele mai bune filme de comedie.

Locul 2:  The Nightmare Before Christmas (1993)

   Ca să bucurăm și copii de sărbători, pe locul 2 am adăugat și o animație, una dintre cele mai bune animații pe plan vizual, muzical și al poveștii.

&nbsp

Locul 1: Die Hard (1988)

   Bine meritatul loc 1 oferă un mix între diferite filme de crăciun astfel oferind un mix de acțiune cât și tradiție de Crăciun.

Apreciază articolul pe Facebook!

Kocsis Lorand

25/12/2017 la ora 07:17

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved