Termeni și condiții
Despre newsletter

    Pentru voi, newsletter-ul o să fie un mijloc de informare periodic, exclusiv electronic, doar prin e-mail, asupra celor 5 cele mai citite articole de pe site-ul nostru din fiecare săptămână. Adică toate articolele care sunt in secțiunea “trending” a site-ului in momentul resetării secțiunii, lucru care se intâmplă in fiecare duminică la ora 00:00.

    Promitem că nu vom face spam și puteți să vă dezabonați de la newsletter oricând doriți. De asemenea, promitem că nu vom distribui datele dumneavoastră personale, respectiv e-mail-ul, nimanui fără acordul dumneavoastră.

Despre promovare

    După cum am spus, dorim să fim parteneri strict cu comunitatea/site-ul/business-ul/blog-ul etc care ne place. Astfel, decizia de a încheia un parteneriat cu dvs. ține în totalitate de fondatorii, respectiv administratorii site-ului Fun-Network, acestia fiind Kocsis Lorand și Zeicu Tudor. Decizia finală se bazează strict pe preferințele lor, în funcție de ceea ce site-ul dumneavoastră promovează, design-ul acestuia, nr. de vizite etc.

    Prin parteneriat, ne referim de fapt la o ințelegere între cele doua parți pentru a ne ajuta reciproc, promovându-ne pe site-urile noastre sau dând share-uri pe paginile de social media. Bineințeles, în funcție de hotărârile pe care o să le luăm împreună cu dv. în urma discuției pe care o vom avea după acceptarea cererii, putem negocia pentru schimbarea detaliilor pentru parteneriat.

    Administratorii își acordă dreptul de a vă refuza cererea pentru parteneriat fără a preciza motivele. Dacă cererea dv. a fost refuzată veți primi un e-mail de inștiințare oficial din partea echipei de pe e-mail-ul de contact al site-ului (contact@fun-network.ro). Daca cererea dv. a fost acceptată sau avem o intrebare referitoare la cererea dv. o să vă contactăm pe e-mail pe care l-ați lăsat când ați completat cererea.

Încheiere

        Absolut toți cei care accesează site-ul Fun-Network.Ro sunt obligați să cunoască și să respecte regulamentul, termenii și condițile de mai jos. Orice incălcare a acestora poate avea diferite consecințe. Prin acceptarea termenilor și condiților prezentate mai sus, afirmați că aveți peste 18 ani sau sunteti un minor care are consimtământul parintelui/tutorelui legal și ințelegeți termenii si condițile stabilite mai sus, dar și faptul că sunteți de accord cu respectarea acestora.

    Ne rezervăm dreptul de a modifica aceste sectiuni oricând, fără o notificare in prealabil, așadar accesați această pagină în mod regulat pentru a fi la curent cu termenii și condițile noaste.

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved