Samsung si LG confirmă că nu incetinesc vechile telefoane.

By Kocsis Lorand | 19/02/2019

   Veste bună pentru posesorii de telefoane Samsung sau LG, deoarece aceștia încă iși pot folosii vechile lor telefoane.

   Recent, Apple a confirmat ceea ce nu speram că se va intâmpla, și anume odată cu noile update-uri de software, vechile telefoane o să fie  mai puțin funcționale, forțând utilizatorii să achiziționeze produse noi.

   LG și Samsung la randul lor confirmă că țin la clienții lor vechi, oferind soluții pentru toate tipurile de telefoane. HTC și Motorola venind cu un anunț similar zilele trecute.

Imagini pentru iphone x

Apple spune:

Lithium-ion batteries become less capable of supplying peak current demands when in cold conditions, [when they] have a low battery charge or as they age over time, which can result in the device unexpectedly shutting down to protect its electronic components.

Last year, we released a feature for iPhone 6, iPhone 6s and iPhone SE to smooth out the instantaneous peaks only when needed to prevent the device from unexpectedly shutting during these conditions.

We’ve now extended that feature to iPhone 7 with iOS 11.2 and plan to add support for other products in the future.

Our goal is to deliver the best experience for customers.

   Acest lucru fiind confirmat și de niste studenți de la Universitatea Hardward care au facut teste pe diferite produse Samsung și Apple, cele de la Samsung făcând mai ușor față diferențelor de hardware si software.

 

Apreciază articolul pe Facebook!

SURSĂ Unilad

Kocsis Lorand

30/12/2017 la ora 08:05

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved