Parteneriate
Despre parteneriate

    După cum am spus, dorim să fim parteneri strict cu comunitatea/site-ul/business-ul/blog-ul etc care ne place. Astfel, decizia de a încheia un parteneriat cu dvs. ține în totalitate de fondatorii, respectiv administratorii site-ului Fun-Network, aceștia fiind Kocsis Lorand si Zeicu Tudor. Decizia finală se bazează strict pe preferințele lor, in funcție de ceea ce site-ul dumneavoastră promovează, design-ul acestuia, nr. de vizite etc.

    Prin parteneriat, ne referim de fapt la o ințelegere între cele doua parți pentru a ne ajuta reciproc, promovându-ne pe site-urile noastre sau dând share-uri pe paginile de social media. Bineințeles, in funcție de hotărârile pe care o să le luam împreună cu dvs. în urma discuției pe care o vom avea după acceptarea cererii, putem negocia pentru schimbarea detaliilor pentru parteneriat.

    Administratorii iși acordă dreptul de a vă refuza cererea pentru parteneriat fără a preciza motivele. Dacă cererea dvs. a fost refuzată veți primi un e-mail de inștiințare oficial din partea echipei de pe e-mail-ul de contact al site-ului (contact@fun-network.ro).

    Daca cererea dv. a fost acceptată sau avem o intrebare referitoare la cererea dvs. o sa vă contactăm pe e-mail pe care l-ați lăsat cănd ați completat cererea.

Parteneri:

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved