Toate meciurile din Overwatch League vor fi transmise pe Twitch începând cu 10 ianuarie

By Tudor Zeicu | 17/02/2019

   Twitch colaborează cu Blizzard pentru a transmite fiecare meci din Overwatch League pe platoforma lor! Acest anunț a fost făcut public pe blog-ul lor in data de 9 ianuarie.

   Colaborarea o să dureze doi ani, asta însemnând că primele două sezoane din Overwatch League vor fi transmise live pe Twitch. Stream-urile vor fi disponibile in limba engleză, coreeană și franceză.

   Totul începe în data de 10 ianuarie (adică astăzi) la ora 4:00pm PST pe canalul de Twitch OverwatchLeague. Puteți vedea programul complet aici.

   Bineințeles, Twitch va sprijini acțiunile sale si prin crearea de conținut auxiliar împreună cu Blizzard.

We’re also working with Blizzard to develop new rewards for Overwatch fans, including exclusive in-game items. These, plus custom Overwatch League Cheermotes, will be announced when they’re available.

Cât a costat?

   Unele surse spun ca drepturile de difuzare a Overwatch League ar fi costat Twitch-ul 90 de milioane de dolari! Lumea spune ca platforma a facut o investiție destul de bună, având in vedere faptul ca Overwatch a avut anul trecut, in octombrie, peste 35 de milioane de jucatori!

Apreciază articolul pe Facebook!

SURSĂ Twitch

Tudor Zeicu

10/01/2018 la ora 06:45

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved