Jeff Kaplan a fost live 10 ore pe Twitch – cele mai bune momente.

By Tudor Zeicu | 17/02/2019

   Se pare ca Jeff Kaplan, poreclit drept “Papa Jeff” de catre comunitatea de Overwatch, a avut un Crăciun destul de ocupat. Acesta a fost live pe contul oficial de Twitch al jocului Overwatch timp de 10 ore, toata acțiunea livestream-ului fiind Jeff care stă in fotoliul lui si focul din spatele acestuia.

   Bineînțeles că au existat și cateva faze total amuzante, cum ar fi cand Jeff este lovit de un microfon, sau atunci când deschide un cadou. Acestea sunt doar doua dintre cele mai amuzante momente, iar restul le puteti urmari pe pagina noastră de Facebook sau mai jos.

   Trebuie sa recunoaștem, cu excepția câtorva momente, livestream-ul a fost destul de plictisitor. Cu toate acestea, pe stream au fost chiar si 40.000 de urmăritori!

   Jeff a încheiat livestream-ul trollând. După 9 ore, Jeff anuntă care va fi urmatorul erou. Doar că… A fost o problema tehnica. Hahaha, oh, Jeff. Such a troll.

Jeff live – momente amuzante!

Aici sunt cele mai amuzante momente din livestream-ul de 10 ore al lui Jeff Kaplan!

Posted by Fun-Network on Friday, December 29, 2017

Apreciază articolul pe Facebook!

SURSĂ PlayOverwatch

Tudor Zeicu

29/12/2017 la ora 04:56

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved