Eroii cu cele mai drastice schimbări din 2017

By Tudor Zeicu | 17/02/2019

   Putem spune ca anul 2017 a fost plin de schimbari, chiar daca unele din ele erau complet neasteptate. Astăzi vreau sa vorbim despre trei eroi din Overwatch care au suferit cele mai drastice schimbari din anul 2017. După ce schimbările au fost aplicate pe serverele live, eroii au schimbat complet meta-ul sezoanelor. Aceștia sunt Mercy, D.Va si Junkrat.

   Mercy este prima, deoarece considerăm că ea a suferit cele mai drastice schimbări, aceasta schimbând în totalitate meta-ul. Înainte de aceste schimbări, Mercy era cel mai ales erou din Overwatch și eroul de bază in toate meta-urile datorită ultimatei sale de a își învia coechipierii.

   Echipa de developeri a încercat să o echilibreze pe Mercy, asta ducând la schimbarea ultimatei. Acum, ultimata nu mai era resurrect-ul, ci Valkyrie, permițândui sa zboare, să reînvie coechipierii și sa dea heal. Abilitatea de resurrect a fost schimbată, având un cooldown la fiecare persoană, apoi abilitatea a primit un “cast time” și viteza de mișcare a devenit cu 75% mai scăzută în timp ce este folosită abilitatea, ceea ce înseamnă ca Mercy este o țintă ușoară in timpul resurrect-ului.

   Undeva în august, D.va a primit niște modificări imense. Developerii și-au dat seama că Defense Matrix-ul era prea puternic, acesta primind un nerf. Din fericire, imediat dupa, D.va a venit cu două schimbări radicare:

  • Micro Missiles: Abilitate complet nouă, bazându-se pe niște rachete care dau o cantitate destul de mică de damage, dar daca sunt folosite cum trebuie, pot fi foarte eficiente în special împotriva eroilor care au 200 health.
  • Upgrade: După acest upgrade, D.va este capabilă să zboare și sa tragă atât cu Micro Missiles, cât si cu Fusion Cannons (armele obișnuite).

   Deși nu pare cine știe ce, schimbările aduse lui Junkrat sunt destul de OP. Prima schimbare este aceea că va putea sa aibă două Concussion Mines, ceea ce inseamna ca poate sa omoare majoritatea eroilor doar cu acestea, iar a doua este faptul ca ultimata lui este cu 30% mai rapidă și abilitatea ultimatei de a se urca pe pereti a primit și ea un buff.

Apreciază articolul pe Facebook!

SURSĂ k44du2

Tudor Zeicu

04/01/2018 la ora 04:12

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved