Despre winter update-ul din Fortnite

By Kocsis Lorand | 17/02/2019

   În urmă cu puțin timp, pe Fortnite s-a introdus noul update de Crăciun alături de noul Patch V.1.11 care anunță imbunătățiri la performanța jocului cat si multe alte lucruri.

Battle Royale

   Inceperea celui de al 2-lea sezon aduce și o schimbare în sistemul de Daily Challenge. Astfel prin sistemul de Battle Pass nou adaugat jucatorii de pretutindeni pot obține diferite customizabile în joc. Acest lucru nefiind posibil pana acum.

 

 

Noul update anunță și câteva item-uri in joc, și anume:

  • small shield potion care poate fi dropat in stackuri de cate 3, dezavantajul acestui item fiind faptul că se poate bea numai când armura jucatorului este sub 50.

Social_Mini-Shield_600x600_EN.png

  • boogie bomb-ul , aparent o bombă normală, însă adevărata lui menire în joc este de a forța jucătorii să danseze, fiind o țintă sigură asupra adversarului.

EN_BoogieBomb_YT_Thumb.jpg

și alte iteme care incă nu au fost adaugate, doar anuntate.

Noi moduri de joc
De curând pe fortnite developerii au inceput să testeze noi moduri de joc, oferind mai multa diversitate jocului.

  • Primul mod de joc de tip Event anunțat inca de când modul Battle Royale a fost anunțat gratis, este “50 v 50“. Adăugat oficial în perioada 8 – 17 Decembrie, a fost readăugat ca și variantă de rezervă pentru un alt mod de joc care a intâmpinat probleme în perioada 23 – 28 Decembrie.
  • Al doilea mod de joc “High Explosive” se anunță că va fi adăugat în perioada 28 Decembrie – 2 Ianuarie.

Save the world
   Nici acest mod de joc nu scapă de update-ul de craciun, astfel pe lângă nenumaratele iteme noi adăugate in joc, acum inventarul se poate accesa de oriunde, iar secțiunea de event-uri a fost imbunătățită și multe alte imbunătățiri la gameplay.

SurvivetheHolidays_PvE_VT-Weapons_EN.jpg

Apreciază articolul pe Facebook!

Kocsis Lorand

24/12/2017 la ora 07:28

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved