Faceți cunoștință cu Brigitte – eroul 27

By Tudor Zeicu | 17/02/2019

   După multe indicii din care unii fani chiar au crezut ca eroul 27 ar putea fi “Jetpack Cat”, în această seara a fost anunțat oficial eroul cu numărul 27: Brigitte.

   Brigitte are rol de Support, aceasta fiind specializată in armură. Ea poate sa arunce “Repair Packs” pentru a vindeca coechipierii sau își poate vindeca automat aliații atunci cand aceștia sunt aproape atunci cand face damage folosindu-se de Flail.

   După cum am spus, așa numit-ul Flail este o arma de tip melee care este capabilă de o lovitură “largă” care poate să loveasca mai multe target-uri, sau o lovitură de tip “Whip Shot” care se poate afecta chiar si inamicii care sunt mai departe de ea.

   Brigitte are un scut care este mai mic decât cel al lui Reinhardt, oferind mai multă protecție personală,  dar acest scut poate fi folosit și pe post de atac folosind abilitatea “Shield Bash”.

   Ultimata lui Brigitte se numesdte “Rally”, care ii oferă o creștere substantială a vitezei pe termen scurt și ofera armuri de lungă durată tuturor aliaților săi din apropiere.

   Aceasta ne este prezentată ca fiind cea mai tânără fiică a lui Torbjorn și este un designer de arme.

   Pentru mai multe detalii, puteti apasa click *aici* pentru a vedea profilul ei de pe PlayOverwatch.com

Apreciază articolul pe Facebook!

SURSĂ Overwatch

Tudor Zeicu

28/02/2018 la ora 08:44

 

LIKE OUR PAGE!

   Adaugă un Comentariu

 SOCIAL MEDIA
DESPRE NOI

Fun-Network este un proiect susținut de doi tineri cu o dorință de a crea o platformă independentă prin care să transmită informații despre diverse evenimente din lumea gaming-ului.

Contacteaza-ne pe contact@fun-network.ro sau pe pagina noastra de contact.

© Fun-Network.Ro 2015-2017 | All rights reserved